Opprett ny konto | Logg inn | Språk: no |Nettsidekart
Her er du: ForsideGjestebok
Gjestebok
Meny
Motta Nyhetsbrev
Din e-mail adresse:

Ditt navn:

Følg med Canada Jakt og Fiske på Facebook.

Her vil du blant annet finne bilder, filmer og reiseskildringer fra våre turer.

Gjestebok
› Forfatter: Kåre Antonsen
Opprettelses dato: 2009-05-12
Det hele startet i Januar 2005, jeg realiserte drømmen og ringte Canada Jakt og Fiske. På telefon traff jeg Inger for første gang. " En av mine favoritt damer". I Mai samme år gjikk turen over for første gang. Bjørne jakt ved Wabaske river ble en opplevelse, to bjørner ga mersmak. Har no hvert fem ganger til Canada. Der er blitt bjørn, ulv, coyote, gaupe og puma. Ett av høgde punkta var turen i januar 2008, tre uker i villmarken ved Talbot Lake på ulvejakt og trapping i tempraturer under -50 grader C. Glemmer aldri når vi skulle hjem det hadde hvert så kaldt at vi måtte fyre bål under Dogden til Øyvind og tine den før den ville starte. Det hele toppet seg i Januar 2009. 10 dager i Rocky Mountain på puma jakt. Det er en spesiell opplevelse når guiden slipper hundene på ett ferskt puma spor. Vil takke Inger og Øyvind for utrolige opplevelser i Canadas villmark. Det kan annbefales.
› Forfatter: Oddbjørn Lassen
Opprettelses dato: 2009-05-08
Først vil jeg takke Canada jakt og fiske for en uforglemmelig tur Mai 08. Nå har det jaggu blitt en så riktig fin internettside på dere også, med masse fine bilder og informasjon. Gratulerer!!!!!!!Min drømmetur til Canada! Har altid hatt en drøm om å jakte bjørn i Canada, så når jeg fikk anledning til å bli med noen venner dit, takket jeg ja å meldte meg på dagen etter! Det skulle bli en uforglemmelig tur, men når jeg dro skulle jeg skyte bare en bjørn og i hvertfall ikke ta med hjem noen utstoppet bjørn eller skinn. Den 11. mai 2008 reiste vi fra Gardermoen til Edmonton der møtte vi Øyvind som tok oss med til huset sitt i Slavelake, hvor vi skulle overnatte til dagen etter. Kona Inger ventet oss med et herlig måltid med kveldsmat. Jeg var veldig klar av turen, så jeg la meg tidlig for å sove, men det gikk ikke for det var for mange tanker i hodet mitt om hvordan det ville bli de kommende dagene ute i kampen, Kvelden den 12. Mai var vi klare for å prøve jakt-lykken, vi ble kjørt ut med firehjulinger og jeg fikk min bait utdelt. Jeg satte meg godt til rette i stolen min, så ble det å vente å se om det kom noen bjørn. Det var mange nye lyder å høre fra ekorn og fuler i trea rundt meg, var vel sikker på at det kom bjørn et par ganger intill åte, men det var jo bare fuler eller ekorn. Tror jeg satt i 1,5 time før Bjørnen kom, den kom på siden bakfra uten en lyd, gikk forbi meg på 7 meter's avstand bort til et stort tre 15 meter foran meg hvor den begynte å klatre opp å ned 3-4 ganger, når den var nede på bakken lå den å så mot meg og knurret. Slik holdt den på i 20 minuter uten at jeg hadde anledning til å skyte, men jeg var ikke klar for å skyte heller for hele kroppen ristet å skalv, trodde jeg var syk! Det roet seg etter hvert så jeg ble klar til å skyte, når den gikk fram til åtet 22 meter foran meg, smalt det fra min 375H&H. Bjørnen falt i smellen, å ble liggende. Nå måtte jeg bare vente til Lorents, min guide kom å hentet meg. Nå ble det noen dager uten så mange bjørner å se for min del. Siste kvelden fikk jeg en flott bait hvor jeg så langt utover branngaten hvor åtet lå, det skulle vere mye bjørn rundt dette åtet, jeg satte meg til i stolen min og ventet, i 2 timer ventet jeg før bjørnen kom, d var en stor hanne som kom labbende på store bjørners vis, den var fast bestemt på hvor den skulle, så den labbet mot åtet hvor den begynte å spise. Den lå den å spiste i 15 minutter før jeg fikk skutt, å når det smalt datt den øyeblikkelig, men ble liggende å hive på hodet ogå prøvde å reise seg, så den fikk et skudd til. For jeg ville ikke gå fram til den før den lå stille, den ble skutt på 44 meter. Så da ble det 2 Bjørner å begge kommer til Norge. Jeg anbefaler Canada jakt og fiske på det sterkeste for det var et meget bra opplegg de hadde for turen. En spesielt stor takk vil jeg sende til Øyvind og Inger Urdalen ved Canada jakt og fiske!! Kjempe opplegg!!!
› Forfatter: Halvdan Rånes
Opprettelses dato: 2009-05-04
Hei! ”Silver Fox” takker for sist til alle sammen som var med på bjørnejakta i Canada i slutten av mai i fjor. Det ble et minne for livet. Vel fremme ved leiren, tretti mil nord for Lesser Slave Lake lå campen vår, nede ved elva Muskwa River. Under jakta gikk ferden med firehjulstrekkere videre innover i villmarka. Det er ikke bare jakta som blir en opplevelse og skaper minner etter en slik tur. Hendelsene omkring det hele: Reisa, livet i leiren ute i ødemarka, det sosiale i lag med guider og jegere og ikke minst kokkens briljante opptreden og serveringer skapte hygge og velvære. Det er ganske pirrende og sitte på post, det er kveld og snart mørkt, inne i skogen bak deg hører du ulvene bjeffe og ut av skumringen kommer det en svartbjørn luskende. Guiden er ute på en post flere kilometer borte. Valget er ditt. Du brenner av skuddet. Bjørnen stuper og du venter. Etter en stund er alt stille. Etter en time er det mørkt som i en sekk og enda har ikke guiden med ATV-en dukka opp. Ulvene høres mye nærmere nå: Krattet rører liksom på seg. Hodelykta har for lengst tatt noen sveiperunder langs stien og innover i skogen. Du forventer når som helst å se gjenskinnet fra dyreøyner. Ulvene kommer ikke nærmere, så endelig høres lyden fra ATV-en i det fjerne. I lyset fra kjøredoningen hører du guiden si: Congratulation, this is a great bear, very fine, very fine. Bjørneskrotten lempes opp på ATV-en, ferdene går tilbake til leiren og resten av jaktlaget. Det kan bli mange dramatiske fortellinger av sånt!! Halvdan


Google oversetter
Infoalbum huskeliste er tom
Forfatter: Rachel Vanderthorne
Don’t be deceived by different testimonies online that is most likely wrong. I have made use of several...
Fra: 2024-04-16